Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Червня, 2020 р., 09:49
1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Конкурс має на меті створення бази фото об’єктів природно-заповідного фонду на території України під вільною ліцензією для ілюстрування Вікіпедії та інших проєктів, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і любителі. Протягом липня всі охочі можуть подати світлини пам’яток природи України та Львівщини зокрема власного авторства, зроблені у будь-який період часу.  Переможцями конкурсу стануть 10 учасників, які наберуть найбільше балів за фотографії пам`яток природи, що зазначені у конкурсних списках. Також будуть відзначені конкурсанти, що сфотографують найбільше пам'яток у кожному з 27 регіонів України; при визначенні переможців у цих номінаціях перевага надаватиметься фотографіям об’єктів, що ще не були сфотографовані в межах конкурсу. Журі також обере найкращі світлини кожного з 27 регіонів України та десять найкращих фотографій конкурсу. Переможці за кількісним внеском та автори найкращих світлин будуть відзначені цінними призами. Десять найкращих фото представлять Україну на міжнародному етапі. Детальніше з усіма умовами та регламентом конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://wle.org.ua/rules/, з пропозиціями щодо співпраці та питаннями звертайтеся до організаційного комітету: http://wle@wikimedia.org.ua.
14 Червня, 2020 р., 11:26
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації учасники пробного ЗНО проходитимуть тестування 15 і 17 червня вдома, а не у закладах освіти. Рішення про скасування пробного ЗНО у закладах освіти Уряд ухвалив через зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19. Можливість проведення в Україні основної сесії ЗНО в заплановані терміни буде оцінена 20-22 червня.
12 Червня, 2020 р., 15:43
До уваги суб'єктів малого і середнього бізнесу, у тому числі застрахованих фізичних осіб-підприємців. Для вас передбачена допомога по частковому безробіттю на період карантину. Як скористатися державними преференціями? Детальний опис - за посиланням https://www.dcz.gov.ua/…/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobitty… У центрах зайнятості або філіях ЛОЦЗ представники фірм і компаній у телефонному режимі мають змогу отримати вичерпну інформацію з аспектів виплати допомоги по частковому безробіттю. Також можна самостійно ознайомитися із: Покроковою інструкцією щодо отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину https://www.dcz.gov.ua/…/pokrokova-instrukciya-shchodo-otry…  Порядком надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину Примірним договором про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину (форма) Формою подання відомостей про осіб, щодо яких виконуються вимоги частини третьої статті 471 Закону України «Про Зайнятість населення» Електронними адресами базових центрів зайнятості та філій Львівського обласного центру зайнятості  https://www.dcz.gov.ua/…/adresy-centriv-zaynyatosti-lvivsko… Телефони «гарячих ліній» базових центрів зайнятості та філій ЛОЦЗ, за якими можна отримати інформацію щодо отримання допомоги з часткового безробіття за посиланням: https://bit.ly/2LwF8hW
12 Червня, 2020 р., 15:41
Показники захворюваності на Covid-19 не дозволяють послабити карантинні обмеження в області. Відтак, карантин у регіоні продовжили ще на тиждень - повідомляє сайт Львівської ОДА.
12 Червня, 2020 р., 11:47
За ініціативи дружини Президента України О. Зеленської стартував проєкт щодо обговорення актуальних питань безбар’єрності. Партнерами проєкту виступили Міністерство соціальної політики України та Міністерство цифрової трансформації. Мета проєкту – зрозуміти, з якими саме бар’єрами найчастіше стикаються українці. Для цього на сайті bf.gov.ua розпочато всеукраїнське онлайн-опитування, яке триватиме два місяці. Опитувальник містить сім важливих запитань, що стосуються фізичних і психологічних бар’єрів, а також тих, що пов’язані з культурними та віковими особливостями. Відповіді учасників онлайн-опитування допоможуть визначити, які саме бар’єри вони вважають найбільшими та в подальшому – розробити план дій для їхнього усунення.
05 Червня, 2020 р., 11:37
Система безоплатної правової допомоги створила власний канал «PravoTok» у додатку TikTok https://www.tiktok.com/@ualegalaid Там будуть публікуватися короткі мобільні кліпи про права дітей. Офіційно канал відкритий 1 червня, у День захисту дітей. Там вже є три  відеоролики, в яких діти у креативній формі, доступними словами розповідають про свої права. Згодом на підписників сторінки чекають сюрпризи – контент для підлітків створюватимуть їхні улюблені зірки. На каналі також будуть проводитися челенджі на правову тематику...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано