Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Травня, 2020 р., 09:44
Для вчителів створили підручник з організації дистанційного навчання Посібник містить огляд основних інструментів для організації дистанційного навчання, рекомендації щодо того, як скласти розклад, налаштувати режим роботи вчителя/вчительки та зворотній зв’язок з учнями, а також про особливості оцінювання та контролю під час карантину. Посилання на підручник  https://drive.google.com/file/d/1ElHkz201CyoCffB8BDjHqF9W3mi8IkPk/view?fbclid=IwAR2IqZ-1izCuGhPB1TYBviV8Whk8OcVTFcXflBYhnvh6giywzaABrd8tjkI
10 Травня, 2020 р., 10:19
Усі дати вступної кампанії у 2020 році зсунуто на місяць (серпень) з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації. Так, для вступників на основі ПЗСО реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня, та до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти.
10 Травня, 2020 р., 10:17
Заклади загальної середньої освіти завершать 2019-2020 навчальний рік дистанційно у терміни відповідно до ст. 10 ЗУ «Про повну загальну середню освіту». Календар навчання виглядатиме так: до 31 травня триватимуть заняття; до 1 липня має бути завершений навчальний рік.  Шкільна документація буде оформлена після послаблення карантинних заходів або відповідно до складених графіків роботи педагогічних працівників безпосередньо на робочих місцях у закладах освіти. Річне оцінювання учнів із врахуванням навчальних досягнень буде проведено за період з 01.09.2019 до 11.03.2020 та під час запровадження карантинних заходів з використанням технологій дистанційного навчання. Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, свідоцтва досягнень, табелі навчальних досягнень учнів будуть оформлені не пізніше 15.06.2020. Відповідно до наказу МОН України від 30.03.2020 №463 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, у 2019-2020 навчальному році» звільнені від проходження ДПА учні 4-х та 9-х класів. Учні 11-х класів складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Документи про здобуття повної загальної освіти вони отримають після проходження ДПА. З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби у 2019-2020 навчальному році запропоновано не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі свята «Останнього дзвоника» та урочистостей з нагоди отримання документів про освіту. Детальніше на офіційних сайтах шкіл: Опорний ЗЗСО ім. Героя України М. Паньківа Зубрянський ЗЗСО Щодо більш детальної інформації про завершення 2019/2020 навчального року просимо батьків та дітей звертатись у свої навчальні заклади.
04 Травня, 2020 р., 11:20
Інформуємо, що на сайті Національної ради www.nrada.gov.ua в розділі «Цифрове телерадіомовлення в Україні», розміщено інформацію щодо прийому цифрового сигналу, зокрема практичні поради громадянам для безкоштовного перегляду 32 цифрових телевізійних програм у стандарті DVB-T2, переліку каналів, розташування передавачів, інформація про цифрові передавачі та антени.
27 Квітня, 2020 р., 16:50
У вівторок, 28 квітня, “Всеукраїнська школа онлайн” розпочинає трансляцію уроків для дітей 1-4 класів. Окрім YouTube МОН: youtube.com/c/MONUKRAINE, заняття можна буде переглянути також на телеканалах: 1 клас – Піксель 2 клас – UA:Перший 3 клас – UA:Культура 4 клас – ПлюсПлюс Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00. Докладніше: bit.ly/2KzWzxR
22 Квітня, 2020 р., 15:24
«Щодо завершення строку громадських обговорень заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки під час розробки містобудівної документації «Актуалізація Генерального плану с. Зубра Пустомитівського району Львівської області». Повідомляємо про завершення строку громадських обговорень заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки під час розробки містобудівної документації «Актуалізація Генерального плану с. Зубра Пустомитівського району Львівської області», з метою отримання зауважень та пропозицій у письмовій формі відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку». Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки вищевказаного проекту документу державного планування була розміщена на офіційному веб-сайті від 04.03.2020 року та друкованому засобі масової інформації газеті «Голос народу» від 04.03.2020 року. Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу СЕО, відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» встановлений 15 днів з дня її оприлюднення. Протягом зазначеного строку, зауважень та пропозицій від громадськості до замовника не надходило. Протягом встановленого строку були проведені консультації з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА,та Департаментом охорони здоров’я Львівськоїї ОДА, в результаті яких були отримані пропозиції вище вказаних служб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано