Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Червня, 2020 р., 15:15
Сьогодні начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Віталія Середа брала участь у нараді керівників органів управління освіти Львівщини, яку провів директор Департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска у форматі відеоконференції Zoom. В ході наради розглянуто питання алгоритму роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину, використання освітньої субвенції щодо придбання засобів навчання та навчального обладнання для Нової української школи, оснащення закладів загальної середньої освіти обладнанням для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій, організація проведення ЗНО.
01 Червня, 2020 р., 12:12
Дитинство - це щаслива пора сподівань на прекрасне життя, можливість здійснення своїх бажань і прагнень. З нагоди Дня захисту дітей Народний дім села Підсадки підготував онлайн-виставку дитячих малюнків. Свої роботи представили Меланія Огородник, Ліза Сусіда, Вікторія Стасишин, Оленка Вітик.
01 Червня, 2020 р., 11:51
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Солонківської сільської ради" запрошує усіх бажаючих взяти участь у селфі-акції "Фото з улюбленою книгою" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Чекаємо на Ваші фото, які ви можете розмістити під цією піблікацією або на своїй сторінці з хештегом 
01 Червня, 2020 р., 09:46
Вітаємо вас дорогі діти з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Побільше радісних і світлих моментів вам, нехай для вас світить яскраве сонце, обігріваючи вас, а мама і тато завжди знаходяться поруч. Щоб сьогодні й наступного дня ваші дитячі сердечка відчували тепло та любов. Будьте щасливі, радійте кожному новому дню. У дорослому житті ви зустрінете чимало захоплюючого і цікавого, але дитинство залишиться у вашій пам’яті назавжди.
01 Червня, 2020 р., 09:33
Вітаємо рій "Зубри" Зубрянського ЗЗСО з почесним 2 місцем у Всеукраїнському інтелектуальному онлайн-конкурсі "Відун" гри Сокіл "Джура_2020", який присвячений Дню Героїв України. Ройовий - Назар Топій Вчитель історії - Любов Супик
01 Червня, 2020 р., 09:18
 Старт системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР: з 1 червня порушники отримуватимуть адмінпостанови
29 Травня, 2020 р., 09:43
Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Вітаємо всіх із закінченням 2019/2020 навчального року! Цей рік був і цікавим, і складним водночас для всіх. Дякуємо вам дорогі вчителі за самовіддану і натхненну працю, навіть в таких незвичних умовах, за бажання опановувати нові для себе технології проведення уроків в онлайн режимі. Велике спасибі батькам наших учнів за те, що ви завжди були поруч та організовували навчання своїх дітей вдома. Дорогі наші учні, ви вже стомились від дистанційного навчання, вам хочеться «живого» спілкування зі своїми однокласниками, сьогодні завершується незвичний, десь, дивний навчальний рік. Дорогі випускники! Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети. Дякуємо всім учасникам освітнього процесу за розуміння і підтримку, за терпіння, за спілкування, за співпрацю. Будьмо здоровими! Бережімо один одного!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано