Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Березня, 2020 р., 16:34
В Україні оголошено карантин на три тижні до 3 квітня. Відповідне рішення ухвалили на засіданні Уряду.  Зокрема, вжити заходи, необхідні через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19. Які передбачають: - карантин у навчальних закладах на три тижні; - обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 і більше осіб (не стосується заходів державної необхідності); - виділення 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств і служб; - проведення спортивних заходів без глядачів можливе з дозволу міжнародних організацій; - до 1 червня заборонити експорт товарів протиепідеміологічного призначення. Докладніше: https://bit.ly/2THgBM8
11 Березня, 2020 р., 15:16
Презентація гри Еко-Мемо у бібліотеці села Солонка для учнів 2-А класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа. Гра складається з: - карток, на яких зображені різні типи відходів, їх маркування; - карток, на яких зображені товари, які виготовляються в Україні з вторсировини; - поля для сортування, на якому зображено і розписано, що куди потрібно сортувати. Механіка гри проста, але захоплююча. Дітям потрібно було розкласти зворотною стороною картки, знайти дві однакові, посортувати до відповідного контейнера, отримати приз (товар з вторсировини). Гру презентувала авторка та розробник гри "Еко-Мемо" Наталія Стегній . Розповідь була цікавою та змістовною, несла повчальну ціль розвинути звичку сортування відходів. Дітям сподобалось, тому чекаємо усіх охочих у бібліотеці.
06 Березня, 2020 р., 17:20
Напередодні Міжнародного жіночого дня, 8 березня, представниці прекрасної статі приймали привітання від своїх колег-чоловіків та представників місцевої влади. Жінок–військовослужбовців військового містечка с.Солонка привітали подарунками, подяками та грамотами, слова вітань лунали від голови Солонківської сільської ради Віталія Ткачука, який побажав щастя, добра, здоров’я, щоб усе задумане вами здійснювалося легко, а життєва доля була безтурботною та овіяною любов’ю. Святковий настрій з концертною програмою створили артисти-аматори художньої самодіяльності Народних домів Солонківської громади, які подарували глядачам низку мелодійних і запальних пісень та гуморесок. Концертна зала була в гучних оваціях, прекрасні слова привітань ще на довго залишаться в частині та у пам’яті жінок. Бажаємо успіхів у службі та особистому житті!
05 Березня, 2020 р., 11:33
Відповідно до Розпорядження сільськогог голови № 2-01, 12 березня о 15:00 у приміщенні народного дому с. Солонка відбудеться 27 чергова сесія.   
04 Березня, 2020 р., 14:13
У дошкільній групі Поршнянської філії пройшло Всеукраїнське заняття доброти ”Гуманне та відповідальне ставлення до тварин” під час якого діти разом з вихователем Чорнім М.М. обговорили особливості догляду за котами та собаками, правила поведінки з чужими і безпритульними тваринами, відповідальність за приручених тварин, цінність та недоторканість життя інших істот. Дошкільнята переглянули повчальні відеоролики, розповіли про своїх домашніх улюбленців та розмалювали ілюстрації.
04 Березня, 2020 р., 13:51
Працівники КП "Амарант" проводять роботи з благоустрою по вул. Наварійська та на прилеглих вулицях. Зокрема, на вул. Наварійська продовжується обрізка дерев, а на прилеглих вулицях, за допомогою грейдера, проводяться вирівнювальні роботи дорожнього покриття. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано