Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2020 р., 14:08
Ми розпочинаємо
17 Лютого, 2020 р., 12:08
Cертифікатами та призами (дитячі браслети "Я люблю Колосок") у Поршнянській філії I – II ступенів - ЗДО нагородили учасників Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу " Смішний колосок". Більшість учнів отримали "золоті" колоски. Вітаємо та бажаємо подальших перемог нашим юним природодослідникам.
17 Лютого, 2020 р., 12:00
Цікаві розваги, веселе спортивне дозвілля для дітей та молоді відбулись у народних домах сіл Липники, Поршна та Підсадки.
16 Лютого, 2020 р., 15:11
Завершальний концерт, присвячений коляді відбувся у с.Зубра. Гучно та весело лунали колядки від вчителів Зубрянського ЗЗСО та церковних хорів, діти подарували цікавий вертеп та заспівали величальних пісень, танцювали ангелята. З привітальним словом виступили о.Олег Пігій храму Преподобної Параскеви та о.Ігор Цимбала храму Святого Рівноапостольного князя Володимира. Гарно провели різдвяні свята та скуштувавши пампушки з гарячими напоями зарядилися емоціями до наступних різдвяних свят.
14 Лютого, 2020 р., 09:35
У НД с.Зубра відбулась бесіда на тему "Він міг стати гетьманом ",присвячена 125-річчю з дня народження Василя Вишиваного (справжнє ім'я Вільмгель Франц фон Габсбург).Українські Січові Стрільці - єдина українська національна військова формація в складі австро-угорської армії, сформована з добровольців. Серед багатьох героїв УСС був і Василь Вишиваний, прямий нащадок київських Рюриковичів. Ще й досі широкий загал в Україні знає дуже мало про цю яскраву постать вітчизняної історії. Постать, яка стала проявом надзвичайної ідеалістичної постави і самозречення заради високої духовної мети — визволення України. Саме ідеалами боротьби за українську національну справу, а не особистими інтересами керувався Василь Вишиваний, пов’язуючи свою долю з українським національним рухом. За відданість цим ідеалам заплатив він своїм життям, яке закінчив у тюремній лікарні Києва. Найбільш яскравою сторінкою діяльності В. Габсбурга була його участь у національно-визвольних змаганнях 1917–1922 рр. Тому зовсім не випадково Д. Донцов ставив ім’я Василя Вишиваного поряд з іменами П. Скоропадського, С. Петлюри, М. Міхновського, П. Болбочана, 3. Натіїва, М. Омеляновича-Павленка, Є. Коновальця, Ю. Тютюнника — тих, кого висунула ця героїчна доба на передній план боротьби за українську державність.
13 Лютого, 2020 р., 18:29
Майстер-клас з виготовлення валентинок до Дня всіх закоханих у Народних домах с.Поршна та с.Липники. Діти старались вкласти в свій виріб душу і серце , адже їхні валентинки стануть хорошим подарунком рідним.
10 Лютого, 2020 р., 16:51
Участь дитячого ансамблю "Цьомчики" та соліста Тараса Зубрицького с.Солонка у IV щорічному різдвяному фестивалі Сокільницького деканату "Різдвяні Дзвіночки", який проходив у храмі Різдва Пресвятої Богородиці с.Сокільники.
10 Лютого, 2020 р., 10:54
З положеннями змагань можна ознайомитись тут

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано