Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2020 р., 16:49
У рамках проекту "Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей", що впроваджує МОМ Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Європейського Союзу, у Солонківській сільській раді було проведено тренінг "Гендерна рівність".
21 Лютого, 2020 р., 15:53
Шановні любителі книги! Фонди бібліотек Солонківської ОТГ поповнились значною кількістю книг, що надійшли завдяки реалізації Державної програми "Українська книга". Приходьте! Запитуйте! Читайте!
21 Лютого, 2020 р., 14:20
До Головного управління Держпраці у Львівській області  надходять повідомлення, що від імені посадових осіб Головного управління напередодні заходів державного контролю до суб’єктів господарювання телефонують невідомі особи. Вони представляються посадовими особами Головного управління та пропонують за грошову винагороду допомогти керівнику підприємства з вирішенням питань щодо проведення перевірок.
20 Лютого, 2020 р., 20:12
Сьогодні у приміщенні бібліотеки села Солонка відбулась творча зустріч з: * Ігорем Гургулою – письменником, поетом, драматургом, редактором та видавцем, лауреатом відомих українських та міжнародних літературних премій, головою Львівської обласної організації НСПУ; * Юлією Курдаш-Карп – поетесою, сценаристом, перекладачем, літературним критиком, лауреатом літературної премії ім. М.Шашкевича, міжнародної мистецької премії П.Куліша, мистецької премії «Львівська слава»; * Марією Людкевич - поетесою, педагогом, журналісткою. Лауреатом численних літературних премій: імені Маркіяна Шашкевича (1997); імені Лесі Українки (2001); міжнародної літературної премії ім. Д. Нитченка (2003); імені Павла Тичини; ім. Ірини Вільде (2010). Нагороджена орденом Княгині Ольги ІІ та III cтупенів. * Дариною Куян – юною поетесою, студенткою Львівського державного університету ім. І.Франка. Захід розпочався з хвилини мовчання за пам'ять Героїв Небесної Сотні з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв. Поезія Юлії Курташ-Карп зачепила струни серця кожного присутнього, бо сьогодні як ніколи, у шосту річницю однієї з найстрашніших сторінок сучасної української історії України зуміла спонукати нас до саморозуміння та самовідкриття. Поетеса Марія Людкевич ознайомила присутніх із віршами, написаними упродовж останнього часу. Акцентувала увагу на різних сторонах жіночої особистості. Ігор Гургула розповів про своє сприйняття світу, ознайомив слухачів з кількома творами та притчами. На завершення глядачів потішила своєю «поезією під музику» юна поетеса Дарина Куян. Зустріч з митцями була захоплюючою та дуже пізнавальною. Пройшла у теплій та душевній атмосфері, де кожен зумів проникнутись високою поезією.
20 Лютого, 2020 р., 18:06
Працівники культури Раковецького старостинського округу відвідали Хороснянську філію І-ІІ ст. та провели інтелектуальний турнір знавців рідної мови :"Слово наше рідне, слово українське" (до міжнародного дня рідної мови). Учасники поділилися на команди та змагались між собою у різноманітних конкурсах та вікторинах, розгадували зашифровані завдання та мовні головоломки, брали участь у мовних іграх :"Добери епітети", " Відгадай слово ", Продовж речення "," Виправ помилку", виконували різноманітні пізнавальні завдання. Також була оформлена книжкова виставка :" Мова має значення ". До 149-річчя з дня народження геніальної дочки українського народу, видатної поетеси та письменниці Лесі Українки була проведена літературна бесіда: "Мрії зламане крило". Присутні дізналися багато нового про цю визначну особистість, ознайомилися з цікавими фактами з особистого та творчого життя поетеси, оглянули книжкову виставку, оформлену з цієї нагоди.
20 Лютого, 2020 р., 11:48
Діти дошкільної групи Поршнянської філії ЗДО І-ІІ ст. разом з вихователем Чорній М.М. обговорили події 18-20 лютого 2014 року та виготовили паперові витинанки - “Ангелів пам'яті”, на знак вшанування Героїв Небесної сотні.
20 Лютого, 2020 р., 11:44
Цього року ми відзначаємо шосту річницю однієї з найстрашніших сторінок сучасної української історії: жорстоких зіткнень в Києві 18-20 лютого, кульмінацією яких став розстріл беззбройних активістів Євромайдану на вулиці Інститутській. Внаслідок цих подій загинуло понад 100 людей, більше тисячі отримали поранення. Кілька десятків людей пропали безвісти. Серед загиблих і наш земляк, уродженець с. Липники Микола Паньків. Фото: Денис Діденко
18 Лютого, 2020 р., 14:08
Ми розпочинаємо
17 Лютого, 2020 р., 12:08
Cертифікатами та призами (дитячі браслети "Я люблю Колосок") у Поршнянській філії I – II ступенів - ЗДО нагородили учасників Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу " Смішний колосок". Більшість учнів отримали "золоті" колоски. Вітаємо та бажаємо подальших перемог нашим юним природодослідникам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано