Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Січня, 2020 р., 10:40
Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року стартує 3 лютого та триватиме до 24 березня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року. Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.
29 Січня, 2020 р., 15:42
 Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, який цього року буде проходити вже 13-й раз поспіль. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».
29 Січня, 2020 р., 13:46
Сьогодні ми вшановуємо пам'ять та відважність юнаків, котрі 102 роки тому стали на захист Української держави. Шануймо та пам'ятаймо!
29 Січня, 2020 р., 10:13
 Конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив затвердила 1111 потенційних переможців конкурсу в рамках Програми проєктів місцевих ініціатив у Львівській області. Таке рішення ухвалили 28 січня.
27 Січня, 2020 р., 14:28
Головне управління Держгеокадастру у Львівській області звертає увагу громадян, власників та користувачів земельних ділянок право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди на необхідність внесення до Державного земельного кадастру відомостей про такі земельні ділянки.
27 Січня, 2020 р., 14:15
На виконання доручення Прем’єр-міністра України про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості, на Львівщині проводиться інформаційно-роз’яснювальна  кампанія.
26 Січня, 2020 р., 17:24
Сьогодні у Народному домі села Поршна відбулося яскраве дійство "Прощання з колядою". Дзвеніла коляда різноголоссям колядників несучи в наші душі радість за прожитий рік, надію в добрий завтрашній день для кожного з нас. Відчути вічну неземну пісню дали можливість глядачам аматори сцени, учасники художньої самодіяльності Народного дому. У програмі відбулося оригінальне сценічне дійство, історія якого сягає дуже давніх часів - різдвяний вертеп у виконанні юних артистів. Сподобались глядачам колядки та різдвяні вітання, та були пошановані гучними та щирими оплесками. На завершення на усіх присутніх чекало частування пампушками та гарячими напоями.
25 Січня, 2020 р., 12:49
 Шановні мешканці громади! Останнім часом у коментарях на нашій сторінці бачимо велику кількість коментарів та запитань. Дякуємо всім за активність та небайдужість, та відповідаємо на найпоширеніші запитання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано