Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Грудня, 2019 р., 11:23
Уже незабаром в закладах загальної середньої освіти Солонківської об’єднаної територіальної громади розпочнуться зимові канікули, які будуть тривати із 30 грудня 2019 по 12 січня 2020 року. Загалом традиційно українські школярі мають канікули кожного кварталу. Дату відпочинку, відповідно до Закону України про освіту, кожен навчальний заклад може формувати самостійно. Головне – загальна тривалість канікул впродовж навчального року (не враховуючи літніх канікул) не повинна перевищувати 30 днів. Учасники освітнього процесу, пам’ятайте про безпеку життєдіяльності під час зимових канікул, новорічних та Різдвяних свят.
21 Грудня, 2019 р., 21:41
 Солонківська ОТГ - переможець волейбольного турніру серед мікскоманд на Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ "Колос". Змагання відбулись 21 грудня на базі Опорного закладу Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного.  Нагадаємо, що нещодавно наші волейболісти перемогли у змаганнях серед чоловічих команд, а волейболістки стали чемпіонками у змаганнях серед жінок. Вітаємо наших спортсменів
21 Грудня, 2019 р., 12:02
У Поршнянській філії І-ІІ ст. відбулось свято «Вже надходить ніч чарівна», яке підготувала учителька початкових класів Надія Солодка. Усі присутні, замилувавшись інсценізаціями, піснями про Чудотворця-Миколая, таночками сніжинок та сніговиків, поринули у чудову зимову казку. Діти дуже старалися, бо вірили, що до них у гості завітає Святий Миколай із солодкими подаруночками. Висловлюємо подяку в.о. старости Поршнянського старостинського округу Солонківської ОТГ Богдану Баркиту та депутатському корпусу за те, що допомогли Миколаєві доставити подаруночки до школи.
20 Грудня, 2019 р., 18:15
Нічка-чарівничка глянула у шибку Я затулю вічка та засну не швидко, Вдень була я чемна, бо сьогодні знаю Що для чемних діток є дарунки святого Миколая. Під таким приємним гаслом відбулося свято у НД с.Зубра під назвою"Ніч святого Миколая ". Зайчиха зі своїм синочком, лисичка допомогла білочці знайти свою хатинку з горішками, ангели пакували подарунки для діточок і чортеня теж хотіло роздати свої різочки, але не знайшлося нечемних діток. Отримавши море вражень та емоцій діти отримали подарунки від св.Миколая.
20 Грудня, 2019 р., 15:52
20 грудня відбулась 24 чергова сесія Солонківської сільської ради. На сесії прийнято бюджет на 2020 рік. З проєктами, які розглядались на сесії можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/2ZaQhLi
20 Грудня, 2019 р., 14:18
Шкільна молодь – хлопці і дівчата старших класів Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа Солонківської сільської ради презентували у Народному домі с.Поршна театралізоване дійство – вечорниці, давні українські традиції із вдало поєднаною сучасною піснею, гумором і хореографією. Святково прибрана зала, кольорове розмаїття вишитих рушників, предмети домашнього вжитку, різнобарв’я костюмів учасників свята – все це спонукало уявити, що наші народні традиції – наш неоціненний скарб. Вечорниці нікого не залишили байдужими. Всі присутні у залі доторкнулися до живого, зігріли свою душу, адже обличчя і дорослих, і дітей світилися радістю. В житті, для того щоб сміливо рухатись вперед, неодмінно треба повертатись до минулого, бо без нього немає майбутнього. Ми вчимося на досвіді наших предків доброзичливості, вмінню спілкуватись, дбати один про одного, поважати ближнього.
20 Грудня, 2019 р., 09:41
Є на світі свят багато, Урочистих, визначних, Але Миколая свято Найприємніше із них.
19 Грудня, 2019 р., 16:42
У НД та церкві святих апостолів Петра і Павла с.Липники відбулось дитяче свято до Дня святого Миколая. Діти з нетерпінням чекали цього казкового свята, намагаючись бути якомога чемнішими, старанно вчитися, робити багато добрих справ, за які й очікують дарунків від Чудотворця. Діти чарували усіх піснями, віршами, яскравими костюмами, та непідробною дитячою щирістю, з якою виконувалися номери.
19 Грудня, 2019 р., 15:18
Сьогодні для бібліотечних працівників Солонківської ОТГ завідувачка методичним відділом Львівської обласної дитячої бібліотеки Любов Сташко провела навчання по плануванню роботи з дітьми на 2020 рік. Познайомила присутніх з новинками бібліографічних видань, важливими подіями та датами. Розповіла про нові форми організації та планування роботи бібліотек з кристувачами-дітьми, надала методичні поради до написання річного плану. У рамках навчання відбулася година взаємних порад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано