Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2019 р., 17:00
27 листопада, в приміщенні Народного дому села Підсадки зібрались поціновувачі  прекрасного - люди, яким близька тема культури та мистецтва.
27 Листопада, 2019 р., 14:40
В загальному відділі Солонківської сільської ради мешканці нашої громади можуть отримати такі послуги:  -реєстрація/зняття з реєстрації, -реєстрація актів цивільного стану громадян, -видача довідок (зокрема про склад сім’ї та для оформлення спадщини), -виписки з погосподарських книг, -акти обстеження житлових умов для надання субсидій.
27 Листопада, 2019 р., 14:39
Вітаємо мешканку села Новосілка Матвіїв Пелагію та зичимо їй здоров’я та достатку.  Особисто привітали довгожительку сільський голова Віталій Ткачук, Раковецький староста Віктор Солига та начальниця соціального відділу Леся Богун.
27 Листопада, 2019 р., 14:37
Закінчився період осінніх польових робіт, тому можна підсумувати ситуацію з випалюванням стерні, пасовищ, рослинності або її залишків та опалого листя на території Солонківської сільської ради. На жаль, кількість підпалів з роками не зменшується, а низькі штрафи за порушення законодавства не зупиняють мешканців від таких правопорушень.  Інспектор з питань охорони навколишнього середовища та надзвичайних ситуацій Марія Пащук склала за 2019 рік на території нашої громади 23 адмінпротоколи та 18 приписів. Нагадуємо, що відповідальність за випалювання стерні, пасовищ, рослинності або її залишків та опалого листя передбачена статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За таке правопорушення передбачено від 170 до 340 грн штрафу для громадян і від 850 до 1190 грн для посадових осіб, а в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду - від 340 до 680 грн для громадян і від 1190 до 1700 грн для посадових осіб.
26 Листопада, 2019 р., 14:37
Відповідальною за виконання функцій з питань агропромислового розвитку в Солонківській сільській раді є Оксана Борецька. Протягом 2018-2019 років вона зареєструвала заяви від 43 мешканців громади, які виявили бажання скористатись спеціальною бюджетною дотацією за вирощування молодняку великої рогатої худоби.  Ці мешканці отримали кошти від держави у розмірі 102600 грн, зареєструвавши 64 одиниці молодняка.
25 Листопада, 2019 р., 17:16
Рік за роком, день за днем далечіє відлік часу від страшного геноциду проти українського народу. Та пам’ять у наших серцях продовжує жити і ніколи не погасне. У селах Солонківської ОТГ відбулись поминальні панахиди, під час яких було запалено свічки та вшановано пам'ять мільйонів невинних жертв Голодомору, переглянуто тематичні фільми. Голодомор 1932-1933 років в Україні забрав життя кожного 5-го українця. Це була страшна трагедія для українського народу, трагедія «штучно» влаштована з метою знищення будь-яких проявів державності. Голодомор став тією ціною, яку український народ заплатив за прагнення до свободи. Україна і світ вшановують пам'ять про Голодомор та інші великі трагедії народів як данину непростому минулому та запоруку недопущення подібних явищ у майбутньому. Наш святий обов’язок – об’єднати зусилля і зробити все можливе, щоб ці трагічні сторінки історії ніколи не повторились або були забутими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано