Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Грудня, 2019 р., 21:37
 Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. І розпочинається це зі свята Миколая Чудотворця. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.
18 Грудня, 2019 р., 16:48
Казку в гості кличуть люди, так ведеться споконвік, Рік який почнеться з чуда, буде щедрим цілий рік! Сьогодні в приміщенні Народного дому с.Малечковичі відбулося новорічне свято, свій артистизм проявили учні школи у сучасній казці "Рукавичка" на новий лад. Всі присутні отримали величезне задоволення від побаченого. Усіх вразили веселі сценки, мелодійні пісні. Свято вдалося на сла­ву. Воно було яскравим, багатого­ло­сим, веселим, до того ж від­крило чимало юних талантів.У залі усіх дітей підтримували їхні батьки, які допомогли у організації вистави, а також раділи і пишалися своїми дітьми разом із вчителями. За це в нагороду діти отримали подарунки від Святого Миколая, від чого їх дитячій радості та щасливій усмішці не було меж.
18 Грудня, 2019 р., 10:13
 20 грудня в приміщенні ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України о 13:00 відбудеться 24 чергова сесія Солонківської сільської ради.
17 Грудня, 2019 р., 14:14
В Солонці на вул. Центральна розпочали демонтаж пам'ятника «Односельчанам, які загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни». Всі імена загиблих односельчан буде перенесено на новий пам'ятник «Борцям за волю України», який незабаром постане в парку с. Солонка.
16 Грудня, 2019 р., 16:31
В період з  02 листопада по 16 грудня 2019 року у  районі проводився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, за 2019 рік. Участь у ньому  брали  учні з усіх навчальних предметів загальноосвітніх закладів Солонківської сільської ради. За підсумками олімпіад учні наших навчальних закладів показали непогані знання майже з усіх предметів.
16 Грудня, 2019 р., 12:34
У період новорічно-різдвяних свят відпуск новорічних ялинок повинен проводитися з обов'язковим маркуванням пластиковими бирками зі штрих-кодом. Відповідно до вимог природоохоронного законодавства новорічні ялинки і сосни мають бути прочіповані, електронний чіп прикріплюється до дерева (ялинки та сосни) таким чином, що зняти його без пошкодження буде не можливо. У цьому ярлику міститься вся інформація про походження хвойного насадження,зокрема, відомості, з якого лісгоспу та лісництва відпустили дерево, який сорт та якість.
16 Грудня, 2019 р., 10:11
Ворожили молоді дівчаточка та й гадали На Андрія вечорниці, парубків позвали. Із криниці брали воду, замісити тісто, звідки суджений приїде -із села чи з міста, вареників наліпили,ще й із маком пампушки, до дівчат прийшли нарешті файні парубки. За старовинними літописами Андрій був одним з дванадцяти апостолів Христа і приніс слов'янським народам християнство. Але на 13 грудня припадає й інше свято - молодіжне свято Калити. Це свято ставиться надзвичайно веселими вечорницями, красивими піснями і цікавими обрядами. У с.Зубра вже кілька років поспіль не перестають тішити вдячних глядачів неймовірно веселим настроєм, піснями, жартами та веселими сценками. Наприкінці свята кожен поласував смачними пирогами та пампухами, усі разом заспівали колядку "Нова радість стала" та з гарним настроєм та бурхливими оплесками розійшлися по своїх домівках.
16 Грудня, 2019 р., 10:06
14 грудня у м.Пустомити відбулися спортивні змагання за Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд «ICE BERRY”. За результатами ігор на I-му місці у турнірній таблиці волейбольна команда «Зубра», на II-му - «Солонка». Учасниці змагань активно змагались, проявили справжній спортивний характер і показали хорошу гру. Протягом усіх ігор у спортзалі панував справжній непереборний спортивний дух. Вітаємо команди Солонківської ОТГ з призовими місцями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано