Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Грудня, 2019 р., 09:18
10 грудня у Народному домі села Підсадки було проведено пізнавальну гру «У колі правознавців» та бесіду щодо протидії булінгу у рамках Всеукраїнського тижня права для учнів Поршнянської філії, де діти спробували продемонструвати свій правовий світогляд. Такі заходи відбуваються починаючи з 2008 року з нагоди прийняття у 1948 року Загальної декларації прав людини. Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.
11 Грудня, 2019 р., 11:31
Лікарська амбулаторія в Липниках також отримала новий автомобіль.  Таким чином всі амбулаторії Солонківської ОТГ тепер з новими автомобілями. Нагадаємо, нещодавно нові позашляховики отримали амбулаторії в Солонці та Зубрі.
10 Грудня, 2019 р., 19:20
9 грудня для дошкільнят та дітей початкової школи Поршнянської філії відбулося справжнє свято. У Народному домі з виставою "Пригоди малого єнотика" для діток виступив ляльковий театр "Долина казок". Малечі сподобалось яскраве і веселе дійство, а шоу мильних бульбашок викликало захват, подив та дзвінкий сміх.
09 Грудня, 2019 р., 15:31
 Вітаємо команду Солонківської ОТГ з перемогою у волейбольному турнірі серед чоловічих команд-аматорів на Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ "Колос".
07 Грудня, 2019 р., 13:07
6 грудня, напередодні Дня місцевого самоврядування відбулись урочисті заходи, на яких були присутні працівники апарату сільської ради, місцеві депутати та гості. Зі словами вітань до колег та присутніх звернувся сільський голова Віталій Ткачук, заступник сільського голови Андрій Жиравецький, які привітали усіх хто працює у сфері місцевого самоврядування з професійним святом, побажали всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя, родинного затишку, благополуччя та злагоди, щоб наша спільна праця була плідною та сприяла розбудові нашої громади. За сумлінну працю на благо громади, за високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування ряду працівників сільської ради, депутатам були вручені почесні грамоти. Одночасно лунали вітання й з нагоди Дня Збройних сил України.
05 Грудня, 2019 р., 19:39
У селі Липники по вул.Поршнянській, від траси Київ-Чоп до мікрорайону "Липові роси" завершено встановлення вуличного освітлення, та освітлення під'їзду до кладовища та могили Героя Небесної сотні М.Паньківа
05 Грудня, 2019 р., 09:35
Представники закладів дошкільної освіти Солонківської ОТГ на публічних консультаціях з питань забезпечення якості та доступності дошкільної освіти. Заплановано обговорення таких питань: ??переваги здобуття дошкільної освіти у закладі; ?? критерії якості дошкільної освіти; 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано