Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Листопада, 2019 р., 12:04
17 листопада у Народних домах сіл Солонка та Зубра відбулось дві концертні програми «Відлуння любові», яку подарував жителям та гостям заслужений артист естрадного мистецтва України Богдан Цісінський. Захід проходив у невимушеній та теплій обстановці, де панувала атмосфера добра і радості, тематика пісень була про любов і гарно сприймалась глядачами. Пісні несли позитивні емоції та дарували гарний настрій присутнім. Кожну нову пісню глядачі вітали бурхливими оплесками. Наші пісні, то безцінні скарби, які ідуть поруч з нами все життя, огортаючи душу своїм чаруванням, дивуючи все своєю життєтворчою силою. Важко переоцінити її значення. Задушевна, розлога, проста, як усе геніальне, українська пісня вічно житиме в нашому народі. Опісля для жителів сіл презентували виставу «За двома зайцями» за мотивами комедійної п’єси українського драматурга Михайла Старицького, у виконанні аматорів сцени села Поршна. Протягом усієї вистави лунали щедрі оплески глядачів, які часто не могли стримати голосного сміху від веселої та динамічної постановки. На завершення святкового заходу слова подяки за чудовий концерт та надзвичайно веселу виставу звучали від сільського голови Солонківської ОТГ Віталія Ткачука, заступниці начальника відділу освіти, культури, туризм, молоді та спорту Надії Цимбалістої, головного лікаря КНП «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Солонківської сільської ради Олександри Метко. Дякуємо усім артистам та організаторам за те, що подарували неймовірний настрій і створили атмосферу свята.
09 Листопада, 2019 р., 12:21
17 листопада 2019 року у нашій великій парафіяльній родині свято. До нашого храму прибудуть мощі святого апостола Андрія Первозванного — першого учня, покликаного на апостольське служіння Христу. Саме апостол Андрій є основоположником української Церкви. Його стопи стояли на київських кручах. Запрошуємо усіх парафіян нашої громади, жителів с. Солонка та військовослужбовців до спільної молитви перед мощами святого апостола.  Мощі святого Андрія прибудуть у Свято-Михайлівський храм, що розташований у с. Солонка, вул. Повітряна 11 ( територія військового містечка) о 9:00 год. О 9:30 год - святкова Божественна літургія. Мощі будуть перебувати у храмі до 15:00 год.
08 Листопада, 2019 р., 19:17
Сьогодні, 8 листопада, на території радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід» відбулося відкриття каплички. Невеличкий храм освятити приїхало високопоставлене духовенство. Зокрема, Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій та Голова Синодального управління військового духовенства УПЦ Київського Патріархату Митрополит Іоан.
08 Листопада, 2019 р., 19:14
Представники Солонківської сільської ради привітали працівників культури та аматорів народного мистецтва нашої громади з професійним святом.  З подякою за пророблену роботу, та побажаннями натхнення у майбутніх починаннях для присутніх директорів народних домів та бібліотекарів виступили сільський голова Віталій Ткачук, перший заступник голови Андрій Жиравецький, начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Віталія Середа, Поршнянський староста Богдан Баркит та депутатка Солонківської сільської ради Тетяна Скіп.
07 Листопада, 2019 р., 10:54
6 листопада у середу відбулася нарада директорів та завідувачів філій закладів загальної середньої освіти Солонківської ОТГ з керівництвом відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, в ході якої було презентовано нову електронну систему управління освітнім процесом у школі "Моя Школа". Регіональний Представник Компанії "Національні Освітні Технології" Ірина Павлик люб’язно розповіла про особливості даної електронної системи як для вчителів, так і для учнів та батьків.
04 Листопада, 2019 р., 14:10
Головне управління Держгеокадастру у Львівській області звертає увагу громадян, власників та користувачів земельних ділянок право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди на необхідність внесення до Державного земельного кадастру відомостей про такі земельні ділянки.
30 Жовтня, 2019 р., 16:57
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації організовує конкурс «Життя без сміття 2019», присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки,  Метою конкурсу є формування в дітей та молоді дбайливого ставлення до природи, привернення уваги до актуальної проблеми сучасності – засмічення, знайдення шляхів подолання даної проблеми. Основними завданнями Конкурсу є формування екологічної культури, насамперед у питаннях поводження з відходами та раціонального використання природних ресурсів; творчі змагання, можливість застосування креативність і винахідливість; встановлення зворотного зв’язку з молоддю, популяризації серед дітей причин та наслідків нераціонального використання природних ресурсів, що сприяють виникненню негативних явищ у навколишньому середовищі та пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді. Конкурс проводиться на добровільних засадах з 01.11.2019 до 30.11.2019 і є відкритим для учнів 1-9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. Положення про конкурс

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано