Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Вересня, 2019 р., 10:00
19 – 22 вересня у селищі Ворохта Івано-Франківської області відбулись змагання серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад України, організовані та проведені Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос» АПК України. До селища поборотись за титул найспортивнішого ОТГ України прибули команди з 21 області. Змагання проводились в таких видах спорту: волейбол та футзал (на вибір), настільний теніс, шахи, шашки, гирьовий спорт. Львівську область уже вкотре представляли переможці обласних змагань, збірна команда Солонківської сільської ради на чолі з головою обласної організації ВФСТ «Колос» Лілією Білінською. Усі команди без винятку прагнули до успіху у спортивних протистояннях. Наша команда хоч і не стала призером змагань, але хлопці-волейболісти у своєму виді спорту (Дума Назар, Дума Маркіян, Дума Володимир, Жиравецький Василь, Михальчук Микола, Ших Богдан, Гінда Володимир) достойно представили Солонківську ОТГ виборовши бронзу Всеукраїнських змагань. Команда висловлює вдячність за підтримку сільському голові Віталію Ткачуку та обласній організації ВФСТ «Колос». Висловлюємо величезну подяку всім спортсменам за їх виступ на змаганнях, популяризації здорового способу життя. Ви молодці!
17 Вересня, 2019 р., 16:07
Традиційно у вересні в Опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа  з нагоди Дня фізичної культури та спорту, та з метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя  було проведено Всеукраїнський олімпійський урок.
17 Вересня, 2019 р., 14:34
Сьогодні, з метою додаткового інформування населення, у селі Деревач інспекторка з питань охорони навколишнього середовища та надзвичайних ситуацій Солонківської сільської ради Марія Пащук спільно із представницею Раковецького старостинського округу Богданною Мурніковою та працівницею поліції здійснили обхід дворів та нагадали мешканцям: -про недопущення спалення сухої рослинності і відповідальність за порушення; -про підписання угод на вивіз твердих побутових відходів (у разі відсутності підписання) -про недопущення скидання сміття в лісах, лісосмугах та ярах. Також було висловлено побажання про плідну співпрацю з мешканцями із забезпечення охорони навколишнього середовища.
17 Вересня, 2019 р., 13:34
12-15 вересня на Київському водному стадіоні (Оболонська набережна) відбувався чемпіонат світу із веслування на човнах «Дракон» ICF 2019, де у складі спортивного клубу «Отаман» виступала вихованка Солонківської ДЮСШ. На водному стадіоні можна було побачити кращі команди з 15 країн світу, а це понад 1000 учасників із Китаю, США, Канади, Угорщини, Німеччини, Чехії, Польщі, Молдови, Швеції та інших країн, які завітали до Києва, аби продемонструвати свою майстерність і поборотися за перемогу. У підсумку чемпіонату у скарбничці нашої вихованки звання чемпіонки світу та призерки чемпіонату світу з веслування на човнах «Дракон» на дистанціях – 200, 500, 2000м. Вітаємо нашу спортсменку, бажаємо ще більше нових яскравих спортивних звершень! Дякуємо за підготовку тренеру Роману Дмитришину та директору Солонківської ДЮСШ Володимиру Окопному.
09 Вересня, 2019 р., 12:56
 Перед замовленням послуг онлайн обов’язково прочитайте правила (на сайті, чи в умовах користування додатком), які стосуються компенсації у разі порушення правил надання або неякісного надання послуг. Якщо послуга, яку вам надали, не відповідала її попереднім характеристикам, описаним на сайті чи консультантом - відбулось порушення ваших прав споживача -  повідомляє начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Микола Станіщук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано