Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Серпня, 2019 р., 10:57
В НД с. Солонка відбулась зустріч представників ГО "Молодіжна організація "СТАН" з ініціативною групою учасників АТО та працівників Солонківської сільської ради у рамках проєкту "Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей". Метою даного проєкту є зменшення соціальної напруги між учасниками бойових дій та громадою, їхня інтеграція в цивільне життя та залучення ветеранів до суспільного життя та залучення ветеранів до суспільного життя громади.
07 Серпня, 2019 р., 11:47
Опіки є другою найбільш поширеною причиною травмування дітей у всьому світі. Щороку в Україні 7 тисяч малюків отримують опіки. Найбільш поширеними є опіки гарячою рідиною. найбільша група постраждалих - діти віком 0-5 років. Опіки гарячою рідиною найчастіше трапляються в кухні або їдальні чи ванній кімнаті.
06 Серпня, 2019 р., 10:39
Доброго дня, пан Павло! Мій неповнолітній племінник, вчинив крадіжку, він жалкує про скоєне, але злочин є злочин і кримінальна справа вже відкрита. Підкажіть, будь ласка, яка кримінальна відповідальність передбачена для неповнолітніх? 
05 Серпня, 2019 р., 09:24
В неділю, в день святкування 15-ої річниці з дня створення Повітряних Сил Збройних Сил України, у військовій частині А2166 відбувся турнір з настільного тенісу між військовослужбовцями та спортсменами Солонківської ДЮСШ. З перших хвилин розгорнулася запекла боротьба між учасниками за призові місця. Юні тенісисти, якім за віком 13-14 років, не поступалися господарям змагань. Уболівальники своїми оплесками підтримували команди, суддя прискіпливо слідкував за правилами гри, оголошував результати зустрічей, секретар заповнював турнірну таблицю, а фотограф фіксував цікаві моменти дня.
02 Серпня, 2019 р., 21:48
         Вітаємо п’ятий Салезіянський Форум Боско #неможливеМожливо на теренах Солонківської ОТГ, який проходить в Духовно-відпустовому Центрі УГКЦ в селі Новосілка та триватиме упродовж трьох днів.
30 Липня, 2019 р., 16:19
Доброго дня, шановний Міністре! Звертаюсь до Вас з проханням роз’яснити процедуру державної реєстрації  фізичних осіб-підприємців. Які документи необхідно підготувати і чи можу я зробити це онлайн?
29 Липня, 2019 р., 12:48
 Друзі, сьогодні хочемо нагадати вам про механізми захисту від домашнього насильства, які були передбачені Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»??
29 Липня, 2019 р., 12:24
Затремтіли струни у душі моїй

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано