Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2019 р., 14:42
      Пустомитівське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області повідомляє, що впродовж вересня цього року, проводитиметься  пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу шляхом розповсюдження приманок з вакциною із літаків та з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб тварин на 2019 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 28.12.2018 року за № 3 та на виконання розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 28.08.2019 року №3.
06 Вересня, 2019 р., 15:39
Сьогодні, 6 вересня, у Народному домі села Солонка відбулись урочисті збори з нагоди відзначення чергової річниці від дня створення військової частини А2166 повітряного командування «Захід». Привітали військовослужбовців представники влади депутат Львівської ОДА Уляна Дорош, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, заступник голови районної ради Іван Мудрий, голова сільської ради Солонківської ОТГ Віталій Ткачук, заступник голови з гуманітарних питань Зимноводівської ОТГ Ігор Бойко, секретар ради Давидівської ОТГ Ігор Кухарський. В межах святкової церемонії кращих військовослужбовців, працівників Збройних Сил України було нагороджено відзнаками, медалями, грамотами, подяками та цінними подарунками. Святковий настрій для військовослужбовців створювали учасники колективу «Музика заради життя», команда творчих людей, об'єднаних Миколою Стріжиком, що рятує життя українською піснею.
04 Вересня, 2019 р., 16:41
Забруднення лісів сміттям – серйозна проблема та загроза екології, особливо гостро це для лісів навколо населених пунктів, ад же вони частіше використовуються для відпочинку і багато людей чомусь вважають, що принісши до лісу повні пакунки для відпочинку, потім весь непотріб можна залишити в лісі і чомусь багато людей прибравши у себе на подвір’ї вважають за норму вивезти сміття у найближчий ліс. І не зважаючи на проведення акцій щодо прибирання засмічення, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ у лісі та роботи по очищенню лісових масивів лісовою охороною, гори сміття постійно зростають. Згадайте народне прислів’я: «чисто не там де прибирають, а там де не смітять» - почни із себе!!! Лісова охорона вкотре нагадує: !!! ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗАСМІЧЕННЯ ЛІСІВ !!!
03 Вересня, 2019 р., 20:13
Сьогодні в народному домі с. Солонка розпочався триденний тренінг "Соціальна згуртованість. Проектна діяльність та розвиток громади". Цей тренінг проходить у рамках проєкту "Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу, передбачає надання грантів ініціативній групі в кожній громаді розміром до 12 000 євро для впровадження проектів із соціального згуртування та залучення всіх груп населення до активної участі на рівні громади шляхом реалізації соціальних, культурних, освітніх, спортивних та інших ініціатив.
03 Вересня, 2019 р., 18:40
30-31 серпня 2019 року Солонківська сільська рада приймала офіційну делегацію  з Федеративної республіки Німеччина, а саме з міста Штернберг – Армін Таубенгайм та громади Вітцин – Ханс Хюллер, за підтримки Регіонального координатора проекту «Муніципальні партнерства з Україною» у Західній Україні Валентини Гнасюк-Терлецької.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано