Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Жовтня, 2019 р., 14:59
Багатьом з нас знайома ситуація, коли літні люди, які не спроможні самі забезпечувати власні потреби,  змушені звертатися за допомогою до сторонніх осіб. В більшості випадків, на користь цих осіб, укладаються договори, в результаті чого вони стають власниками нерухомого майна, а літні люди залишаються на вулиці. Юридична необізнаність громадян – є головною причиною таких негативних наслідків. Таким чином виникає питання: як уберегти себе від шахраїв та відчути захищеність?
15 Жовтня, 2019 р., 12:06
 Відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, затвердженого 24.03.2016, з метою розвитку волонтерського руху, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн з 23 квітня до            01 травня 2020 року заплановано міжнародну культурно-просвітницьку поїздку «Європейська співдружність» до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу (програма поїздки додається).
04 Жовтня, 2019 р., 18:18
4 жовтня у приміщенні Народного дому села Солонка представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини провели для працівників Солонківської об’єднаної територіальної громади тренінг щодо забезпечення прав людини в умовах сучасних реформ децентралізації, який відбувся з ініціативи юридичного відділу сільської ради. Одними з головних питань, які піднімались та порушувались під час зустрічі були щодо забезпечення конституційного права людини на звернення, та здійснення парламентського контролю за дотриманням економічних і соціальних прав людини в умовах децентралізації.
02 Жовтня, 2019 р., 18:10
1 жовтня на футбольних майданчиках села Солонка відбувся турнір з міні-футболу серед військових частин повітряного командування "Захід". Організаторами турніру стали представники повітряного комадування "Захід", Солонківська сільська рада ОТГ та Асоціація футзалу міста Львова. Вітали військовослужбовців начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Віталія Середа та директор Солонківської ДЮСШ Володимир Окопний.
30 Вересня, 2019 р., 18:05
Кожного року вересень приносить для бібліотечних працівників цікаві зустрічі, неповторні відчуття, яскраві емоції та нові сподівання. Сьогодні, у приміщенні Музею історії релігії грамотою голови обласної державної адміністрації та грамотою директора департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА відзначено бібліотекарів села Солонка Іванну Білоус та села Поршна Марію Журавську. Грамоти за високий професіоналізм, плідну працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вручила керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. Прийміть найщиріші вітання та побажання за сумлінну працю. Міцного здоров’я вам, мирного неба, творчого натхнення і нехай завжди панує діалог вічного союзу «Бібліотекар-Книга-Читач».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано