Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Червня, 2019 р., 10:30
 Нещодавно, на засіданні Уряду Володимира Гройсмана, на обговоренні була вартість комунальних платежів.
25 Червня, 2019 р., 10:28
Пане Павло, доброго дня! Зовсім скоро ми з дружиною чекаємо на народження  другої дитини. Нашому старшому сину вже виповнилося 16 років, а  я досі згадую всю бюрократичну тяганину та величезні черги у ДРАЦСі. Читаючи ваші інтерв’ю, я розумію, що Мін’юст спростив процедуру реєстрації народження дитини. Поясніть, будь ласка, детальніше, куди нам звернутися та які документи підготувати? Дякую.
24 Червня, 2019 р., 16:07
20-22 червня 2019 року Солонківська сільська рада приймала офіційну делегацію з Ґміни Ґрудек над Дунайцем, Новосондецького Повіту, Малопольського Воєводства, Республіка Польща  в рамках Угоди про партнерство та співпрацю між нашими громадами.  Делегацію очолив  вуйт  Ґміни Ґрудек над Дунайцем Юзеф Тобіаш. Також до її складу увійшли директори шкіл, секретар, працівники, депутати Ґміни. Учасники зустрічей проаналізували результати багаторічної співпраці громад та обговорили подальші наміри й плани.  Керівники Ґміни Ґрудек над Дунайцем відзначали позитивні зміни, що відбуваються в Солонківській сільській раді зі створенням об’єднаної територіальної громади. Іноземні гості взяли участь у Турнірі з волейболу на Кубок голови Пустомитівської районної ради. Під час візиту делегати відвідали фермерське господарство “Західний равлик”. Господарі продемонстрували різні етапи життєдіяльності равликів та організували їх дегустацію, щоб відкрити для гостей  цей делікатесний продукт. Присутні були вражені  неперевершеними смаколиками та висловили вдячність пані Ірині та пану Івану за гостинність.
24 Червня, 2019 р., 12:42
        У традиції нашого народу пісня має особливе значення. Щоб українці не робили, де б не були, завжди пам’ятають про українську пісню, яка передається з покоління в покоління віками. Поки буде лунати, доти і буде жити народ України.
24 Червня, 2019 р., 11:37
          23 червня у селі Малечковичі відбулось відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, яке стало можливим завдяки співпраці нашої громади з державою у рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».
22 Червня, 2019 р., 16:49
21 червня в селі Солонка у рамках Угод про Транскордонну співпрацю відбувся V Міжнародний турнір  серед чоловічих аматорських команд з волейболу на Кубок голови Пустомитівської районної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано