Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Травня, 2019 р., 19:08
Святкування Дня матері – чудова традиція, щоб подякувати всім матерям за турботу і любов, за їхню працю та ніжність, подарувати ще одну посмішку на їхньому обличчі. Наш народ завжди  вбачав у матері берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм діткам.
13 Травня, 2019 р., 19:05
12 травня в Народному домі села Липники відбулося свято «Я до тебе матусю піснею лечу».  В святі приймали участь усі творчі колективи Народного дому, у своїх номерах виливали любов та повагу до бабусь та матусь. Зі сцени лунали гарні ліричні пісні, які наспівував весь зал. Зачарував усіх своїм щирим виступом найменший учасник заходу. На святковому дійстві з привітальним словом виступила заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади Надія Цимбаліста. Також на заході був присутній народний депутат України Микола Кадикало.  Святковий настрій подарував усім присутнім багато позитивних емоцій. День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили та подарувати їм щастя! Тож щиро дякуємо вам за тепло, ласку, турботу, любов, за недоспані ночі й пролиті сльози, наші любі мами.
13 Травня, 2019 р., 16:44
 Всеукраїнський перепис населення запланували на 2020 рік. В межах процесу отримають достовірні, об’єктивні та цілісні данi про населення країни вцілому та в кожній адміністративно-територіальній одиниці.
13 Травня, 2019 р., 15:13
МАМА… Скільки поетів описували материнську любов та самопожертву, скільки пісень складено про материнську ласку та доброту, скільки надій і захоплення вкладають у це слово дитячі уста. Мама – це той світлий ангел, який все життя оберігає своїх дітей. День Матері – це ще одна нагода висловити мамі свою вдячність та любов, побажати їй здоров’я та щастя, помолитися за неї.
13 Травня, 2019 р., 12:28
 Доброго дня! Мій сусід орендує земельну ділянку вже декілька років, але тиждень тому до нього приїхали невідомі люди з документами і заявили що віднині вони є орендарями. Він звернувся до поліції, там зареєстрували заяву і більше нічого. Цього року я теж планував взяти землю в оренду, але тепер  побоююсь. Підкажіть, як бути?
13 Травня, 2019 р., 12:05
День Матері у Поршнянській філії І-ІІ ступенів провели у вигляді і телепередач: « Сніданок з 1+1» - школярі розказували про своїх мам; « Новини» - ведучі розповіли про маму, яка народила найбільше дітей (29), про жінку, яка стала мамою у 70 років, про найбільшу новонароджену дитину і про те, що робота мами за рік оцінюється у 70000 $; «Хата на тата» - тати чесно визнали, що без дружини дуже важко; «МастерШеф» - кулінари приготували смаколики і частували матусь; «Поїхали з нами» - подорожували по світу та Україною і милувались пам‘ятниками мамам ; «Дача» - порівнювали своїх неньок з квітами ; «Х- фактор» - співали пісні про найрідніших ; «Прогноз погоди» - гарантували сонячну погоду не лише на свято, але і на весь травень. Приємним завершенням стало слайд-шоу із фотографій матерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано