Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2019 р., 09:41
 Пане Міністре! Я працював столяром на підприємстві майже півроку, отримував “наручно” зарплату, але, як з’ясувалося, офіційно мене ніхто не оформив. Про всі обов’язкові процедури при влаштуванні на роботу я дізнався вже потім, після інциденту. Як мені бути тепер?
06 Травня, 2019 р., 09:21
 Надворі дощить, проте нам погода не завада. З прекрасним настроєм та активними глядачами у селі Зубра все таки провели гаївки. Учасниками були: ансамбль народного танцю "Веселинка"- керівник Надія Кондратьєва, яка допомагала в постановці, маленькі хористи та навіть глядачі. Усі разом водили кривий танець, подоляночку, огірочки та ін. Дякуємо усім, хто долучився до нас, було весело, цікаво та захоплююче.
03 Травня, 2019 р., 11:30
На Великодні свята традиційно відбуваються гаївки, що збереглися з давніх-давен. Вони вітають прихід весни й розбуджують життєдайні сили природи. Це особливий вияв пасхальної радості Великодня. Тому вчителі і вихованці Малечківської філії організували гаївки на подвір'ї школи. Така рухлива перерва дуже сподобалась дітям.
02 Травня, 2019 р., 09:58
 Свято Пасхи — найурочистіше зі всіх свят, адже символізує початок нового життя. Відчуття чистоти і щастя охоплюють наші серця, заповнюється Божою благодаттю. Красиво, барвисто і радісно відбувались гаївки, забави молоді і дітей в с. Підсадки.
02 Травня, 2019 р., 09:57
Цікаво і змістовно відбувся круглий стіл «Українська трагедія. Біль Чорнобиля» в Народному Домі  с.Підсадки.  Затамувавши подих присутні слухали розповіді директора народного дому Добуш Н.І. про жахливі наслідки Чорнобиля, що стала не тільки катастрофою ядерної енергетики,  а й подію всесвітньо-історичного значення, що відбувалась на теренах України  33 роки тому.
25 Квітня, 2019 р., 14:17
 У Поршнянській філії І-ІІ ст. ЗДО відбувся екологічний тиждень.  Діти дошкільної групи, разом з Марією Миколаївною виготовили первоцвіти з підручних матеріалів і тому зберегли життя багатьом квітам, у всіх класах відбулися виховні години на екологічну тему. А  завершився цей тиждень святом Землі. Учні  та вчитель Кузик  Ірина Володимирівна підготували  пізнавальну екологічну казку «Рукавичка»  на новий лад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано