Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2019 р., 16:56
Працівниками КП "Амарант" було проведено роботи по покращенні благоустрою в центральній частині села Солонка: висаджено квіти в квітниках біля народного дому та у парку. Також закуплено квіти для старостинських округів.
23 Квітня, 2019 р., 16:43
В Поршні на відновленому дитячому майданчику вирує життя,а в Липниках встановлюєть нові лавки та пісочницю, окрім цього повним ходом йде влаштування автостоянки біля церкви в Липниках.
23 Квітня, 2019 р., 10:17
Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти,  але  запевняє, що коли їй виповниться 18ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко  
22 Квітня, 2019 р., 10:49
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області продовжує  інформувати про права споживачів.
22 Квітня, 2019 р., 09:44
Остання неділя перед Великоднем Вербна. Невипадково з вербою в нашого народу пов’язано так багато. У ній дівоча туга і жіноча доля і туга всієї нашої багатостраждальної України. Традиційно у свято вербної неділі ми посвячуємо гілочки верби в церкві а потім зберігаємо їх вдома протягом цілого року.
22 Квітня, 2019 р., 09:41
20 квітня зійшлись небайдужі жителі с. Підсадки різного віку з любові до прекрасного, глибокого розуміння природи, навести порядок на присадибній ділянці народного дому і каплички Святого Антонія. Захід проходив під назвою,- «Гуртом толокою».
19 Квітня, 2019 р., 15:55
   18 квітня юні природознавці Поршнянської філії I – II ступенів – закладу дошкільної освіти опорного закладу загальної середньої освіти I – III ступенів імені Героя України Миколи Паньківа Солонківської сільської ради традиційно стали учасниками міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Колосок весняний 2019» у якому взяли участь 24 учнів 1 – 9 класів під керівництвом учителів - координаторів нашої школи, а саме учителя біології і хімії Іванця В. М., учителя географії та історії Кузик І.В, та учителів початкових класів Солодкої Н.І., Ноняк Г.В. У конкурсі прийняли участь саме ті учні, хто насправді любить природничі науки, хоче вчитися, любить багато читати,  працювати  з різними джерелами інформації, дізнаватись нове, спостерігати, досліджувати; розв'язували три спеціальні теми «Перлини зоряного неба», «Мандрівка Європою», «Хай буде світло!». Учні з задоволенням готувались до даного конкурсу. У цьому їм допоміг науково - популярний природничий журнал для дітей «Колосок». Цей журнал найкращій  путівник у світ науки. Бажаємо усім успіхів та  практичної реалізації здобутих знань, вмінь та навичок у реальному повсякденному житті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано