Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Травня, 2019 р., 09:49
Про сьогодення відродженого пласту, історія якого в Україні почалась більш ніж 100 років тому розповідали пластуни гнізда «Лицарі дивосвіту» і мисливці на зустрічі, яка відбулася в Народному Домі с. Підсадки організатором якого була Джочка О.
13 Травня, 2019 р., 09:39
В Народному Домі  с.Підсадки відбулась година історичної правди «Стежками пам’яті і примирення»
08 Травня, 2019 р., 16:21
 В Опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М. Паньківа Солонківської сільської ради відбулася презентація книги «Зграя» за участі автора Анастасії Нікуліної. Анастасія Нікуліна – львівська письменниця, переможець міжнародної українсько-німецької літературної премії ім. Олеся Гончара у номінації «Проза», відзнаки «Найкраща книга для підлітків» за підсумками року премії «Глиняний кіт-2018» та лауреатка «Коронації слова». Авторка має в своєму творчому доробку три романи: «Сіль для моря або Білий Кит», «Завірюха» та «Зграя». На зустрічі Анастасія Нікуліна розповіла про книгу «Зграя». Це міський роман про сучасну молодь, для якої надзвичайно важливі спорт та самовдосконалення, неформальні об’єднання та почуття братства.  Окрім презентації «Зграї» письменниця розповіла й про інші книжки та про свій творчий шлях. Спілкування видалося теплим та невимушеним. Нині Анастасія Нікуліна працює над новим романом «Місто засинає».
08 Травня, 2019 р., 14:22
         Сьогодні, 8 травня у селі Солонка відбулись заходи до Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.
07 Травня, 2019 р., 16:41
В Поршні біля приміщення адмінбудівлі старостинського округу, а в Липниках на території подвір’я народного дому та АЗПСМ, встановили контейнери для збору пластику
07 Травня, 2019 р., 16:38
В Солонці відбувся ІІ етап районного спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя", участь в якому взяли 3 команди. В загальному заліку набраних балів зайняли такі місця: І місце - Старе село  ІІ місце - Солонка ІІІ місце - Пустомити (школа №1)
06 Травня, 2019 р., 21:45
 Управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради відповідно до «Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою КМ України від 03.12.2008р. № 1081 (із змінами та доповненнями), пропонує фізичним та юридичним особам прийняти участь у конкурсі з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування, зокрема маршруту №35 сполученням:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано