Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Червня, 2019 р., 10:33
 Дільничні офіцери поліції Львівщини приймали вітання з нагоди професійного свята, серед них і дільничий інспектор Солонківської ОТГ Роман Таратула.
19 Червня, 2019 р., 09:32
Доброго дня! В мого сина подекуди виникають сутички з його однокласниками. Останнім часом після школи він приходив сумний, інколи навіть із розірваним рюкзаком та у порваній одежі. На мої питання, що сталося, нічого не відповідає, але я впевнена щось відбувається. Припускаю, що моя дитина стала жертвою цькування у школі. Підкажіть, як розпізнати булінг?
18 Червня, 2019 р., 11:30
 Зі слів очільника юстиції Львівщини Миколи Станіщука, Єдиний реєстр боржників- це систематизована база даних про боржників, що є складовою автоматизованої системи виконавчого провадження України та ведеться з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов'язання боржників та запобігання відчуженню боржниками майна.
18 Червня, 2019 р., 10:51
Шановні мешканці громади!
12 Червня, 2019 р., 16:32
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – внесення змін до детального плану території в межах вул. Поршнянська та вул. С. Бандери в с. Липники Пустомитівського району Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано