Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Червня, 2019 р., 19:01
Щоб рідний гомін не затих,  А отчий край не занімів, Бо в цьому – наша справжня суть. О, рідна пісне, не змовкай,  –Щоб завше Україні буть!
05 Червня, 2019 р., 20:29
Доброго дня! Прошу Вашої консультації з приводу виконання судових рішень. Яку відповідальність несуть особи, які ухиляються від виконання судових рішень?
04 Червня, 2019 р., 15:47
З нагоди відзначення Дня захисту дітей, 2 червня у військовому містечку села Солонка вул. Повітряна було організовано для діточок веселе святкування. Відбувся футбольним матч, конкурс малюнку, а також діток розважали аніматори, проводячи з ними різноманітні конкурси та розваги, а на останок діточок чекав солодкий стіл. Дякуємо усім хто долучився до проведення свята для наших діток!
03 Червня, 2019 р., 15:57
 Українська пісня… Як часто ми її чуємо? Адже пісня посідає вагоме місце у житті кожного народу, адже з її допомогою легше пережити горе, а кожну радість вона примножує.
03 Червня, 2019 р., 14:35
 Учні Поршнянської філії 1,3 класу, дошкільнята з батьками і вчителями вирушили у цікаву подорож. Діти завітали у Нагуєвичі в садибу-музей І.Франка. Їх чекала захоплююча екскурсія у хаті і кузні Франків, де вони ознайомились з старовинними предметами побуту і дізнатися про їх застосування.  Екскурсанти насолоджувалися погулянкою алеєю казок.
03 Червня, 2019 р., 14:33
До майбутньої поїздки учні 1,3 класів, дошкільнята, батьки і вчителі Чорній М.М., Ноняк Г.В. готувались заздалегідь. Адже її метою в першу чергу, було бажання допомогти  воїнам АТО, що знаходяться у Львові, у військово–медичному клінічному центрі Західного регіону. Дітки передали воїнам малюнки,  медичні засоби, листи та зроблені з допомогою вчителів ангеликів-оберегів  Після цього екскурсанти вирушили у Шевченківський гай, де разом з екскурсоводом п.Оксаною помандрували у часі на 200 років назад, і занурились у колорит, особливості проживання і побуту українських селян того часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано