Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Червня, 2019 р., 11:25
  Зі слів Миколи Станіщука, у період літніх відпусток, важливо також знати порядок виїзду з дитиною за кордон, якщо сплачуєш аліменти вчасно.
31 Травня, 2019 р., 22:03
 Сьогодні в Солонці святковою програмою привітали юних мешканців з Днем захисту дітей. З найщирішими побажаннями діточкам виступили голова Солонківської сільської ради Віталій Ткачук та начальник соціального відділу Леся Богун. Колективи художньої самодіяльності народного дому с. Солонка під керівництвом Олександри Солонинко піснями розпочали свято. Естафету підхопили аніматори, які цікавими конкурсами і забавами розважали малечу. Фокусник своїм виступом завершив святкову програму, після якої на присутніх чекав солодкий стіл.
31 Травня, 2019 р., 15:50
Останній дзвоник сьогодні пролунав і для учнів Поршнянської філії I-II ст. – ЗДО. З вітаннями виступили директор філії Іван Созанський та о. Олексій. Також привітав присутніх зі святом та вручив подарунки голова Солонківської сільської ради Віталій Ткачук.
31 Травня, 2019 р., 12:09
 Сьогодні для учнів Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа села Солонка пролунав «останній дзвінок»  завершився навчальний рік. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
28 Травня, 2019 р., 15:16
 Все відбувалося як у казці. Чарівні дівчатка, маленькі учениці стали учасниками цього дійства. Кожна з них продемонструвала свої здібності й таланти.
28 Травня, 2019 р., 10:29
 Добрий день, Павле Дмитровичу! Хочу отримати від  Вас пораду. Зовсім скоро в нашій сім’ї  буде поповнення. Я дуже схвильована, оскільки це моя перша дитина. Оскільки я буду вперше перебувати у пологовому будинку, хотіла  б розуміти свої права.  Розкажіть про них більш детально, будь ласка.
27 Травня, 2019 р., 14:23
 Зі слів очільника Львівської юстиції Миколи Станіщука, в період відпусток та літніх канікул, не буде лишнім розглянути можливість виїзду з дитиною БЕЗ ДОЗВОЛУ БОРЖНИКА.
27 Травня, 2019 р., 14:21
 Булінг із застосуванням засобів електронних комунікацій або кібербулінг - це відносно новий вид булінгу, який виник з приходом в наше життя соціальних мереж та початком активного їх користування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано