Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Січня, 2020 р., 11:09
Соціальний відділ Солонківської об’єднаної територіальної громади  - спеціальний заклад, що проводить соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю, які потребують сторонньої допомоги чи перебувають у складних життєвих обставинах. У відділі працює дві особи: начальник відділу Богун Леся (тел.0677814614) та спеціаліст відділу Бокало Наталія.
22 Січня, 2020 р., 17:16
Лунає пісня солов’їна
22 Січня, 2020 р., 16:45
Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. З метою формування національної свідомості школярів та виховання у них почуття патріотизму у Хороснянській філії І-ІІ ст. було проведено флешмоб "Україна в нас єдина, бережи її, дитино". Також у 5 класі проведено виховну годину "З історії проголошення Акту Злуки".
22 Січня, 2020 р., 16:11
Сьогодні, 22 січня в приміщенні бібліотеки села Солонка відбувся інтелектуальний турнір «Україна звитяжна». Учасниками гри стали учні 9-го класу ОЗЗСО I-IIIст. ім. Героя України М.Паньківа Солонківської сільської ради. Ця гра сприяла поповненню знань школярів про військову героїку України від княжих часів до наших днів. Захід було присвячено відзначенню Дня Соборності України. Гра складалась з трьох турів: «Стратегія й тактика» (відкриті питання), «Інтелектуальна перестрілка» (запитання з вибором правильної відповіді), «Капітанський штурвал» (завдання для капітанів команд). Інтелектуальна гра у дусі військової кампаній, активує уміння учасників будувати стратегію, обирати тактику, працювати як в команді, так і індивідуально. Цікаві факти про видатних українських полководців, діяльність військових формувань, зброю, визначні та маловідомі битви на українських землях. Гра дала зрозуміти дітям, яку ціну віддали українці задля незалежності України, а у світлі сьогоднішніх подій – поважати захисників територіальної цілісності держави на Сході України.
22 Січня, 2020 р., 16:07
Сьогодні на подвір’ї перед Народним домом села Солонка відбулись урочистості присвячені 101-й річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Шануючи цю визначну подію, в урочистостях взяли участь представники органів місцевого самоврядування та школи. На початку учасники заходу спільно виконали Гімн України. З вітальним словом до учасників зібрання звернувся сільський голова Віталій Ткачук, який зазначив, що відзначення Дня Соборності України закликає нас зберігати повчальний історичний досвід, примножувати почуття єдності. Про історію зародження свята Соборності розповіла заступник директора з виховної роботи ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М. Паньківа Любов Скібо. Продовженням урочистостей став виступ учасників художньої самодіяльності закладу культури. Об’єднання українських земель відбулося з ініціативи і власної волі українців. Відзначення Дня Соборності, це вшанування, як попередніх поколінь, які боролися за незалежність України, так і вшанування сьогоднішнього покоління, яке продовжує цю боротьбу. Це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.
15 Січня, 2020 р., 15:28
Коляда йде – радість несе! Сьогодні учні та вчителі Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М. Паньківа, працівники сільської ради заспівали одночасно усі разом колядку «Нова радість стала» – одну з найвідоміших українських колядок, що поєднала у собі найкращі елементи релігійного і народного колядування. Рік йде за роком, сторіччя за сторіччям, а ця звістка завжди очікувана і завжди несе із собою справжнє свято – Різдва Христового. З вітальним словом виступив сільський голова Віталій Ткачук, подякував дітям за активність, та приготував для усіх солодкі подарунки. Усі отримали море емоцій від святкової та радісної атмосфери.
15 Січня, 2020 р., 12:38
У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості https://skills.dcz.gov.ua/  Новий сервіс дозволить: • розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці; • отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу; • навчитися складати резюме сучасного формату; • підготуватися до співбесіди з роботодавцем; • обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.
14 Січня, 2020 р., 10:05
Різдво – це незвичайний день. Зірка, котра зійшла на небосхилі, коли Христос прийшов у наш світ, осяває до цього часу дорогу кожного із нас. Ми віримо, що під час різдвяних свят стаються найбільші дива, а слова побажань мають чарівну силу. Свято «Коляда крокує громадою», яке відбувалось 13 січня у Народному домі села Солонка за участі працівників сільської ради, творчих колективів установ культури, вчительських колективів освітніх навчальних закладів та вихователів дошкільних навчальних закладів Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади пройшло яскраво, емоційно, піднесено, красиво і мега-музично, у надзвичайно теплій атмосфері. Колядників хотілося слухати й слухати, колядка лилася за колядкою, здавалося, що час зупинився. Привітали односельчан та гостей сільський голова Віталій Ткачук та староста Раковецького старостинського округу Віктор Солига з новорічними святами та Різдвом Христовим, побажали всім миру, добра та Божої благодаті. І дійсно гарно колядує Україна, колядує громада, й колядує велика Солонківська родина, прославляючи народження Ісуса Христа. Звісно, усі ми, виконуючи колядки, сподіваємося, що Господь почує наші молитви й на українській землі запанує мир та процвітання. Щиро дякуємо всім учасникам за подароване свято, атмосферу духовності, традицій, святкових емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного. За доброю традицією усіх пригощали ароматним гарячим вином та пампушками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано