Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2019 р., 11:34
 Незабаром відбудеться перехід на літній час. Перевести стрілки на одну годину вперед в Україні потрібно в останню неділю березня. Отже, в 2019 році не забудьте перейти на літній час у ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку. Варто пам'ятати, що вже з цього дня графік руху транспорту діє відповідно до нового часу. А це означає, що спати ми будемо на годину менше. Читайте також Перехід на літній час: коли переводять годинники в Україні в 2019 Переведення часу на літній - 2019 здійснюють згідно з постановою Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509. "Про порядок обчислення часу на території України". Перехід пройде по всій країні, крім анексованого Криму та деяких районів Луганської та Донецької областей. На літній час разом з Україною перейдуть понад 70 країн світу Європи. Виняток становлять Ісландія, Росія і Білорусь. До речі, вперше переводити годинник запропонували в 1784 році. Це зробив посол США у Франції Бенджамін Франклін. Рішення було ухвалено з метою економії свічок. Винахід переходу саме на літній час приписують англійцю Вільяму Віллетту. В Україні годинник переводять з 1981 року.
25 Березня, 2019 р., 17:35
В с.Малечковичі по вул. Зоряна розпочато реконструкцію футбольного поля зі штучним покриттям в рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України» 
25 Березня, 2019 р., 17:30
Перед приходом календарної весни працівники КП "Амарант" здійснювали обрізку аварійних дерев на кладовищі у с. Солонка. Через часті випадки штормових вітрів, в майбутньому ці дерева могли впасти та пошкодити або знищити надгробки на похованнях, також це могло призвести до людських жертв, якби в цей час на цвинтарі були люди.
25 Березня, 2019 р., 16:42
 Доброго дня! Я - переселенець з нині окупованої території у Луганській області, хочу взяти участь у виборах Президента України, які відбудуться в неділю. Поясніть будь-ласка, чи маю я право брати участь у голосуванні і що для цього потрібно?
21 Березня, 2019 р., 17:06
21 березня 2019 року в Народному домі с. Солонка відбулось V засідання робочої групи з розробки Концепції Стратегії розвитку Солонківської сільської об’єднаної території громади Пустомитівського району Львівської області на 2019-2025 роки. На засіданні провели детальний аналіз операційних цілей та завдань для подальшого корегування та винесення їх на громадські обговорення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано