Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2019 р., 19:16
1-2 березня 2019 року офіційна делегація Солонківської сільської ради  перебувала у Гміні Орли Перемишльського Повіту  Республіки Польща на запрошення Вуйта Гміни Богуслава Слабіцького з метою обговорення подальших перспективних напрямків роботи, реалізації спільних ініціатив та підписання Плану співпраці на 2019 рік в рамках Угоди про транскордонну співпрацю між Гміною Орли та Солонківською сільською радою.
04 Березня, 2019 р., 10:44
 Доброго дня, Павле Дмитровичу! Хочу звернутися до  Вас за порадою. Я довго судилася і нарешті виграла суд про визнання права власності на квартиру. Отримала рішення і тепер не знаю куди звернутися. Я  людина похилого віку і мені складно самій розібратися в законах. Прошу, поясніть, що робити з цим рішенням  суду?
01 Березня, 2019 р., 15:51
 Передусім слід зазначити, що належно  задекларована праця у тому разі, якщо:
01 Березня, 2019 р., 09:19
Він уродженець Солонки та один із найефективніших волейболістів клубу «Барком-Кажани». Поміж тим – гравець волейбольної збірної України. А ще – дуже емоційний хлопець на спортивному майданчику. Про любов до спорту та ще багато іншого розпитали у гравця «кажанів» Юрія Семенюка. 
27 Лютого, 2019 р., 17:30
Доброго вечора! Ми з нареченою плануємо одружитись навесні. Щоб не опинитися серед сімейних пар,  які сваряться через кожну копійку, хочемо укласти шлюбний договір. Знаю, що така практика для України є новою, тому  розкажіть, будь ласка, про неї більш детально?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано