Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Лютого, 2019 р., 14:39
Громадська організація "Відкритий світ молоді" інформує, що з 14 по 19 квітня 2019 року в м. Братислава у співпраці з Східноєвропейським агенством розвитку (EEDA) за підтримки Посольства Словаччини в Україні заплановано міжнародний семінар "Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя".
30 Січня, 2019 р., 14:57
 Бібліотека с.Зубра разом з народним домом та Тетяною Орестівною Весною провели урок історичної правди "На Аскольдовій могилі України цвіт" Крути, січень 1918р. Символ героїзму та відданості нашого юнацтва і символ національної трагедії. Жменька національно -свідомих юнаків, студентів Київських університетів та гімназистів стали на герць з запеклим ворогом України - більшовицькою ордою боронити свою землю, незалежність, самостійність, соборність молодої Української народної республіки.
29 Січня, 2019 р., 11:44
Пане Міністре! Я мати-одиначка, виховую двох малолітніх дітей. Працюю на 0,5 ставки у маленькому підприємстві. Отримую мінімальну заробітну плату. Більше доходів немає. Скажіть будь ласка, чи маю я право на податкову пільгу? Дякую!
29 Січня, 2019 р., 10:33
Бій під Крутами відбувся 29-30 січня 1918 року біля залізничної станції Крути, за 130 кілометрів на північний схід від Києва. Бій тривав п'ять годин між чотиритисячним підрозділом російської Червоної гвардії під проводом есера Михайла Муравйова та загоном із київських курсантів і козаків "Вільного козацтва", що загалом нараховував близько шість сотень вояків.
28 Січня, 2019 р., 10:44
 У неділю, 27 січня в Народному домі села Солонка відбулось урочисте «Прощання з колядою», за участі ансамблів і солістів, учасників художньої самодіяльності Народного Дому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано