Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Січня, 2019 р., 11:31
У 2019 року діятимуть нові ставки адміністративного збору у сфері державній реєстрації нерухомості та бізнесу – наголошує очільник Львівської юстиції – Тарас Грень. Статтею 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» установлено прожитковий мінімум для працездатних осіб з 1 січня 2019 року – 1921 гривня. Розмір адміністративного збору та плати у сфері державної реєстрації у 2019 році, підлягає обрахуванню відповідно до статті 34 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та статті 36 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».
29 Грудня, 2018 р., 21:36
29 грудня, у новому лучному тирі ОЗЗСО I-III ст. ім. Героя України М.Паньківа Солонківської сільської ради була проведена першість Солонківської ДЮСШ з стрільби з лука.  Організатором змагань є директор Солонківської ДЮСШ Володимир Окопний спільно з тренером з стрільби з лука Тетяною Івашко. Нагородити юних спортсменів завітали голова сільської ради Солонківської об’єднаної територіальної громади Віталій Ткачук, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Віталія Середа, директор ОЗЗСО села Солонка Володимир Кіт. Діти були нагородженні грамотами, медалями та солодкими призами. Загалом усі учасники заходу не залишилися без подарунків.
29 Грудня, 2018 р., 17:26
Сьогодні, 29 грудня, у військовому містечку села Солонка, в оновленому приміщенні  клубу радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід» відбулися урочисті збори з нагоди відзначення чергової річниці від дня створення. 
29 Грудня, 2018 р., 15:52
У бібліотеці Народного дому - людно. Це дошкільнята Поршнянського НВК разом із батьками та вихователем Чорній М.М.  прийшли  на новорічне свято, яке підготувала Журавська М.Є. До них  завітала директор Народного дому Голубець Г.П. Діти співали пісеньки, розказували віршики про зиму. Потім всі разом прикрашали  ялинку.  У повітрі витало справжнє відчуття новорічного дива.  
29 Грудня, 2018 р., 15:47
Учні Поршнянського НВК долучилися до флешмобу «Збережемо ялинку». У виконанні цього творчого та важливого екологічного заклику їм допомагали Панчишин Н.М., Критович Г.В. – вчителі трудового навчання, Чорній М.М. – вчитель образотворчого мистецтва та Копач Г.В. – вчитель початкових класів. Радує серце, що  діти  з радістю відгукнулись на цей заклик .  Ідеї виготовлення ялинок і їхнього декору сипались, наче сніг. Очі учнів спалахували вогником натхнення і робота кипіла без упину. В результаті клопіткої роботи в школі «виросли» альтернативні ялинки з підручних матеріалів: цукерок, лози, кольорового паперу, декоративного дощику, пластикових стаканів та макаронів, жолудів, шишок, каштанів…. Ці ялинки значно дорожчі, ніж зрубана ялинка з лісу, бо в неї вкладена власна праця і частинка душі.
28 Грудня, 2018 р., 14:11
27 грудня у НД с.Зубра відбулося свято "Новорічна казка", за участі учнів 5-го класу та класного керівника Сухарини Оксани Іванівни. Атмосфера свята передалася глядачам, тому усі дивилися казку з великою цікавістю. За цікавий концерт подякували та побажали дітям успіхів у подальших досягненнях гості: народний депутат Верховної Ради України Богдан Дубневич, староста села Зубра Андрій Бучок та завуч школи Марія Параняк.
26 Грудня, 2018 р., 10:02
Пане Міністре, вітаю Вас! Напередодні новорічних та різдвяних свят хочу поїхати з дитиною на відпочинок за кордон, але колишній чоловік крім того, що не платить аліменти, так ще й відмовляється надати нотаріальну згоду на виїзд дитини за кордон. Я чула, що є якісь умови для виїзду з дитиною за кордон без його згоди. Будь ласка, поясніть!  
26 Грудня, 2018 р., 09:36
Завітав Чудотворець Миколай 19 грудня в Хороснянський НВК І-ІІ ступенів. Школярі підготували святковий концерт з піснями, віршами і жартівливими сценками. Ніхто не залишився без уваги Святого, всі отримали подарунки. Свято принесло багато радості не лише дітям, а й батькам та вчителям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано