Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2019 р., 10:13
20 лютого в Україні вшановують подвиг учасників Революції гідності та увічнюють пам'ять героїв Небесної сотні, серед яких і уродженець с. Липники Солонківської об’єднаної територіальної громади Микола Паньків.
19 Лютого, 2019 р., 17:07
Для талановитих вихованців Солонківської ДЮСШ було закуплено нову форму:  
19 Лютого, 2019 р., 15:54
З березня цього року кошти призначеної субсидії на житлово-комунальні послуги будуть виплачуватися безпосередньо одержувачам. Система житлових субсидій постійно змінюється і коригується. Цього року запроваджено дві моделі виплати житлових субсидій – у грошовій формі з 1 січня та в готівковій з 1 березня. Відповідно до постанови Уряду від 27 грудня 2018 року №1176 "Деякі питання надання житлових субсидій у грошовій формі" з 1 січня 2019 року житлова субсидія надається у грошовій формі підприємствам-організаціям надавачам послуг. Тобто умови надання житлової субсидії залишилися незмінними, змінено лише алгоритм її виплати. Житлову субсидію у грошовій формі будуть отримувати ті домогосподарства, які звернулися із заявою про призначення субсидії з січня цього року. Управління соціального захисту населення призначає житлову субсидію та передає інформацію про її призначення Міністерству соціальної політики України. Міністерство перераховує кошти АТ "Ощадбанк", який визначений державним уповноваженим банком, а вже "Ощадбанк" перераховує кошти надавачам послуг та інформує SMS-повідомленнями кожного отримувача субсидії про те, скільки їм необхідно заплатити за послуги. Після закінчення опалювального сезону, – у червні – всю суму невикористаних коштів субсидії (у зв'язку з економним споживанням послуг) буде перераховувано на поточні рахунки одержувачів житлової субсидії в АТ "Ощадбанк" (рахунок банк відкриє автоматично). Ці кошти отримувачі субсидії зможуть використати на власний розсуд.
19 Лютого, 2019 р., 09:38
15 лютого учні Хороснянської філії І – ІІ ступенів відвідали оселю Великого Каменяра, чутливого лірика, душевного казкаря, глибинного письменника, невтомного борця за правду, активного політичного і громадського діяча .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано