Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Грудня, 2018 р., 14:05
         У неділю, 2 грудня, відбулося відкриття Народного дому села Підсадки після проведення реконструкції та відкриття облаштованої кімнати-музею Зеновія Бабія, людини яка увійшла в світову музичну культуру, передусім, як талановитий музикант, вокаліст-виконавець, актор й музично-громадський діяч.
03 Грудня, 2018 р., 12:31
Тарас Грень, очільник Львівської юстиції, нагадав про те, що часто діти є засобом маніпуляції між розлученими батьками. Тому, важливо знати про ті випадки, передбачені Законом, коли не потрібно отримувати дозвіл другого з батьків на виїзд дитини за кордон.
03 Грудня, 2018 р., 12:23
      04.07.2018 року до Дрогобицького міського відділу ДРАЦС звернулися гр. І. та гр. В. щодо реєстрації народження їхньої дитини. Однак при перевірці документів спеціалістом відділу було виявлено, що заявниця перебуває у зареєстрованому шлюбі з іншим чоловіком. У зв’язку з вищенаведеним гр. В. не може бути записаний батьком її дитини.
01 Грудня, 2018 р., 22:18
 В суботу, 1 грудня, у селі Солонка відбулися спортивні змагання за Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд «ICE BERRY”.
30 Листопада, 2018 р., 16:30
Сьогодні в кабінеті голови Солонківської сільської ради відбулась зустріч голови Пустомитівської районної ради Галини Гички з начальниками відділів Солонківської сільської ради.  Галина Гичка подякувала сільському голові та присутнім начальникам за постійну підтримку ініціатив району та висловила надію на майбутню плідну співпрацю, розповіла про досягнення в районі у 2018 році та поділилась планами на наступний рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано