Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Листопада, 2018 р., 15:42
 Зі слів очільника Львівської юстиції Тараса Греня, коли батьки розлучаються та один із батьків йде з сім’ї, в якій ростуть і виховуються його діти, він зобов’язаний утримувати дитину (дітей). А саме: платити аліменти на дитину, поки їй не виповниться 18 років. Однак є випадки, коли аліменти виплачують і після досягнення дитиною повноліття.
18 Листопада, 2018 р., 21:59
 18 листопада - День працівників сільського господарства України.  З нагоди цього дня, в п’ятницю, 16 листопада, у приміщенні Народного дому с. Солонка було розміщено спеціалізовану виставку. 
18 Листопада, 2018 р., 21:53
16 – 18 листопада у місті Берегове Закарпатської області пройшли фінальні спортивні Змагання Громадської організації «ВФСТ «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад.  За звання найкращої спортивної ОТГ боролися команди з 24 регіонів країни. Змагання проводились у таких видах спорту: волейбол(чоловіки) і футзал (чоловіки) на вибір, гирьовий спорт (чоловіки), настільний теніс (жінки, чоловіки), шахи (чоловіки) та шашки (жінки). Львівську область представляла збірна команда сільської ради Солонківської ОТГ на чолі з головою обласної організації ВФСТ «Колос» Лілією Білінською. Два дні поспіль тривала запекла боротьба між командами за першість . У загальнокомандній першості представники Львівщини посіли 9-е загальнокомандне місце. У підсумку збірна Солонківської ОТГ здобула наступні командні місця: волейбол - 5 місце, гирьовий спорт – 10 місце, шашки – 6 місце, шахи – 20 місце. Найвищий результат показала команда з настільного тенісу - стали третіми у командній першості. Бронзовими призерами стали Володимир Окопний ( 2-е особисте місце) та Надія Баволяк ( 6-е особисте місце). Призерів, як в особистому, так і в командному заліку нагороджено грамотами, медалями та кубком.  Подяку від голови ВФСТ «Колос» АПК України Олександра Мендуся отримала команда Солонківської об’єднаної територіальної громади за вагомий внесок в розбудову фізкультурно-спортивного руху серед сільського населення України та як фіналіст Всеукраїнських спортивних змагань серед команд об’єднаних територіальних громад. Команда висловлює вдячність за підтримку сільському голові Віталію Ткачуку та обласній організації ВФСТ «Колос».
15 Листопада, 2018 р., 10:30
У відповідності до норм Закону України “Про Державний бюджет України” з 1 грудня змінюються прожиткові мінімуми для різних категорій громадян. Так, прожитковий мінімум для  осіб, які втратили працездатність з 1 грудня збільшиться і становитиме – 1497 гривень. У зв’язку із цим будуть перераховані мінімальні пенсійні виплати, надбавки і підвищення до пенсій, розмір яких залежить від величини прожиткового мінімуму.
12 Листопада, 2018 р., 16:08
Очільник Львівської юстиції Тарас Грень нагадав, що з 29 серпня в Україні вступила в дію норма закону про накладення додаткових штрафів на тих, хто не платить аліменти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано